Maak de sugar snaps schoon en kook ze in een pan met ruim kokend water en zout in 4-5 minuten beetgaar.
Spoel ze af in een zeef onder koud stromend water.
Schil de mango, snijd het vruchtvlees in plakken van de pit en snijd dit in stukjes.
Halveer de Tilapia filets in de lengte.
Verhit de olie en bak de Tilapia filets ca 3 minuten op hoog vuur
Haal de vis als hij gaar is uit de pan en houd ze op een warm bord warm.
Schep de bosuitjes door de overgebleven olie en bak ze 1 minuut.
Schep de mango en de sugar snaps erdoor.
Roer de citroensap, de gembersiroop en de oestersaus door elkaar.
Houd voor elke Tilapia filet een eierlepel apart, schenk de rest van de saus over de mango-sugarsnaps en verwarm dit even goed door.
Maak op het bord een bedje van mango-sugarsnaps en leg de Tilapia hierop.
Sprenkel hierover de achtergehouden citoen-gember-oestersaus over.
Lekker met witte rijst.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |